Flyttat

Sawadie kaa!
Idag har vi flyttat till en ny lägenhet! Den ligger på "Southern Lanta" http://www.lantarentestate.com/sv/view.php?id=33 . När jag packade upp allt märkte jag att min klasskompis Astrid hade glömt sin dator hemma hos oss igår, så jag bestämde mig för att åka och lämna den. Just det! Jag har ju glömt att berätta vad som hände igår!
Igår hade jag tjejmiddag! Det var jätte kul!
  • Först badade vi
  • Sen åt vi pastasallad och glass!
  • Och sen tittade vi på "I Taket Lyser Stjärnorna"!
Den är super bra! Och jag kan verkligen rekommendera den!
Läs även boken!

Veckans låt!


Manikyr + Pedikyr (stavning)

Hej alla underbara bloggläsare!!

Nyss har jag och syrran haft lite manikyr och pedikyr (stavning) för våra naglar! Här kommer lite bilder och tips!

 

Detta kommer jag använda till fingernaglarna

 

 

"Tvätta" naglarna med asseton (stavning)

 

Det är viktigt att klippa...

 

...och fila

Måla först med jenomskinlig, sen duttar du försiktigt
längst ut på kanten med glitter. Till sist tar du på överlack
Klart! Tycker ni att det blev fint?

Volleyboll

Hej bloggen!!!
Idag slutade vi kl. 4 istället för 2, men det är ju inte så konstigt eftersom att vi för det alla tisdagar. Sen åkte jag till "Slow Down" och hade volleyboll träning! Det var super kul, förutom att vi typ var as många, vi var 18 st! Så man fick typ aldrig bollen! :thumbdown: Sen åt vi hos "Moon" (det är resturangen vi äter skol lunch på)
/Kram Igge
PS. Idag kommer min nya signatur DS.

Älska Mig

Tjena!
Idag var Astrid hemma hos mig, vi planrade lite för en tjejmiddag som jag ska ha imorgon. När hon gick hem kollade jag lite på filmer:
Den är typ som alla andra filmer^^
Men den här kan jag rekomendera!
Jag har inte haft tid att lägga upp den nya signaturen men den kommer snart ;)
/Igge

Skolan

Tja!
Nu sitter jag i skolan vi har rast, sen har vi relion (tråkigt!) Snart ska jag gå och köra king! Vi ses ikväll! Här kommer dagens bild:




CAN YOU SEE IT??


Grattis!!!

Idag fyllde syrran år!! Hon fick en massa presenter bl. nagelack, sy kitt och örhängen (hon har inte hål ännu men ska ta när vi kommer hem ;) ) Hon fick även naglarna målade av Em (en tjej som kommer hem till en och målar naglarna på en) hon valde att måla converse :D Sen gick vi och åt köttbullar hos Jerry (en restaurang), efter maten åt vi glass! Jag har totalt ätit 3 glasskulor idag :P Här är lite bilder från dagen:

Dagen^^

Idag efter skolan åkte jag och min klasskompis Astrid (assanbrassanmandelmassan.blogg.se) till "kung shop" och gjorde armband och fotlänkar. Jag gjorde 1 fotlänk och 1 armband.
Jag har gjort det med snäckor!
Sen gick vi hem till mig och badade lite ;) Här kommer lite mer bilder som jag tagit idag!
Hatar när detta händer!
Gjorde en snygg frissa på syrran :D
Cool bild eller?
"Chicken and Cashewnuts"
/Kram Igge :love:

Signaturen

Den nya signaturen kommer på fredag!!!

/Kram Igge

Signatur?

Asso jag tänkte att jag skulle ha signatur på bloggen :) Men jag behöver hjälp att välja ;) Skriv en kommentar och säg vilken ni tycker att jag ska ha :)

4.
Ni bestämmer, så sätt igång coh rösta!!!

Naglar + Stranden

Igår målade Em "en tjej" mina naglar :love: Men allt försvann typ när jag badade ;(
Naglar
Nagel^^
Hihihi!!!
Våger

Skype+Åskväder

Har precis skypeat med världens bästa bäztizar :love: Älska er Filippa och Felicia :love:
Just nu åskar och blixtrar det som i §√≤÷ç#€%& och jag som är rädd för blixtar kommer nog sova hos päronen i natt^^ BANG!!!!!!! Nu är jag rädd!!! Åskvädret är typ precis över oss och det känns som om strömmen kommer gå när som helst!

Paddle Boarding

Hallu!!
Sorry för att jag inte bloggat men har inte haft tid...
Igår var det veckans näst bästa dag! Fredag! Igår skulle alla som inte vart i munktemplet skulle åka dit och titta, det var alla i klassen utom jag och en tjej till http://www.assanbrassanmandelmassan.blogg.se/ , så i stället fick vi åka till "Slow Down" http://www.slowdownlanta.se/SlowDown/Start.html och köra paddle boarding i stället. Men det var inte bara vi utan 3 st andra från 7-9:an också. Det var superkul! Och vi fick även "testa" på kanot!
Igår var det "mangons" tur att hålla i sala samlingen! De valde att sjunga en massa roliga sånger!
/Kram Igge :love:

Bilder...

När jag lägger ut bilder på bloggen brukar jag oftast ha fler. Så om du vill ha fler bilder kan jag lägga upp det på bloggen eller så kan jag maila det till dig. Du behöver bara kommentera det inlägg du vill ha fler bilder ifrån och så fixar jag det. För er som inte har kommenterat så mycket förut tänkte jag bara säga att den där rutan med knasiga bokstäver som kommer efter att man har tryckt på kommentera knappen är inge farlig utan det är bara att fylla i. Ni får hjärna kommentera inläggen även om ni inte vill ha flera bilder, för jag älskar kommentarer :)
/Kram Igge :love:

Sjuk :(

Igår var jag tvungen att gå hem från skolan för att jag var sjuk :S Jag hade ingen feber men det rann i ögonen så det känndes som att gå runt och gråta... Sen hade jag ont i halsen och kände mig trött :( Jag har fortfarande ont i halsen så jag går runt och tar halstabletter typ hela tiden, men nu är de slut ;(
Idag efter skolan gick jag i alf (i alla fall) och tog ett dopp i poolen :) Här kommer lite bilder från "Laanta Lanta Festival"
Nu börjar det...
Alla är fint uppklädda
Här kommer musiken
Här är ett fint skepp
Man är så himla avis!
/Kram Igge :love:

Bilder Från Phuket!!

Härlig utsikt från poolen
Is-svan
Cool bild, eller?
Fisk pedykyr Vi satt typ och as garva hela tiden^^
Det kändes som att sitta och bli kitlad, OCH VI SATT DÄR I EN HALV TIMMA!
FantaSea
Jag träffade en ny kompis^^
En affär på FantaSea
The Elephantpalace

Jag vet!

Jag vet, jag vet, jag ska lägga upp bilder från Phuket men jag har inte hunnit :( Jag ska försöka göra det så fort jag kan :) Men ni får stå ut^^

Glass! Glass! I STORA Lass!

Tjena!!!!
Idag efter skolan skulle alla som inte varit på "Lanta Thai Cookery School" åka dit och laga mat, men jag och en tjej till har redan varit där så vi fick inte göra det :( Men i stället fick vi lära oss om hur man använder "Power Point" :) Men när jag skulle lägga upp bilden här på bloggen så gick det inte :( Efter skolan tog jag och pappa varsin glass :P Saknar er där hemma :love:
/Igge

Bodysurfing :D

Idag efter skolan åkte jag, pappa och syrran och kollade om det var någon vindsurfingvind, svar NEJ! Men det var ganska höga vågor så vi åkte och packade badkläder och tog med Bodysurfing bräderna ner till stranden :) När vi kom hem badade jag lite i poolen :P
Idag slutade en tjej som har gott i min klass väldigt länge för hon ska åka hem till Sv, jag kommer sakna henne jätte mkt :love: :(
Jag kanske överdriver lite med bilden ;)

Badat <3

Har varit och BAADAAAT!!!

Regn :'(

Idag efter skolan badade jag lite, sen tvättade jag håret och sen gick vi till restaurangen, när vi var på väg hem började det regna så när jag kom hem var jag tvungen att tvätta håret igen^^ Nu ska jag sova, kommer nog ett litet längre inlägg i morgon om fre. samlingen.

Skola

Nu är jag i skolan... Vi har precis ätit lunch, det var Frid Rice :) Snart ska vi ha Slöjd :love: jag är så jävla glad :) slöjd är min favorit :P Nu sitter jag och chattar med en av mina kompisar på FB i kväll kommer nog bilder från Phuket :)

RSS 2.0