Veckans Blogg!

Veckans blogg är Ellzz! Hon gick i skola med mig här på Koh Lanta och vi var jätte bra kompisar! Gå in på hennes blogg för den är jätte bra!

Planet!?

Någon som vet hur varmt det brukar vara på planet?

Klapa-Klum Bar

Förra helgen var vi på Klapa-Klum bar och åt lunch. Det var inte så gott men det var jätte fint i omgivningen och jag tänkte visa lite bilder där ifrån :)

 

 

 

Coola lampor va?? ↑↑

Gissa frukten!

Kan ni gissa vad den här frukten heter??

Goooooodis!!

Jag älskar goooodis! Men här i Thailand finns inte samma godis som finns i Sverige så jag tänkte visa vad jag äter för godis här^^
Asso jag är inne i värsta tuggummi perioden
jag kan äta hur mycket som helst :D
Inte just sånna klubbor men men...
Mmmmm!

Katter!!

Jag fick en gullig kommentar om katterna i min header och tänkte att jag kan lägg ut flera bilder på dom :)
Sotis ↑
Söt
Sotis↑ Tiger↑
Söööt
.
Tiger var våran katt men Sotis och Tiger var bästa kompisar och vi tog hand om honom lite också :) Sotis heter Sotis för att han är sotis på Tiger som får sova inne i min säng^^ Haha! kompliserad mening ;)

Pepp!

I går blev det inte så mycket bloggning eftersom att jag inte hade någon inspiration men nu är jag jätte pepp och vet precis vad jag ska blogga om ;)

Ni får en gammal liten bild på en mango shake för det har jag druckit idag!:)



GIMP!

Just nu håller jag på att ladda ner GIMP så att jag kan fixa min bilder riktigt fina :) Jag hoppas att det går bra, men det tar lång tid... :(

Målat naglarna!! :D

Jag har precis målat franskmanikyr! Det blev inte så bra... :(  Sorry men min webkamera tar super gula bilder!
  1. Sätt tajp längst ut på nageln
  2. Måla vitt
  3. Ta bort tajpen
  4. Lacka med genomskinligt lack

Breakfast

(Kanske inte passar att lägga upp det hr inlägget nu men glömde att göra det i morrse^^)

Min BFFE

Jag har 3 BFF men jag har bara 1 BFFE! Hon är bäst i hela världen! Hrä kmr lite bilder som vi har tagit tsm!
Jag har tyvärr inga normala bilder men det gör nog inget :D Love you BFFE :love:

Rekord!!!

Jag har fått ett nytt besökar rekord! Bilder under ↓ 30 st!! Ni är grymma!!! Fortsätt att läsa min blogg!!! <33 (Och kommentera ^_^)
Under 10 dagar ↑
Under 30 dagar↑

.

När jag läste din kommentar blev jag helt rörd! Tack!


Tävling!!! :D

Hihi! Säg till alla dina kompisar att vara med för nu är det äntligen dags att ha en lite tävling igen på bloggen! Jag kommer att lotta ut en vinnare till veckans blogg! Kommentera "Jag är med" och så är du med i tävlingen! Jag avgör en vinnare på fredagen den 25 maj!

Hur kan 2 bli till 1

Hur kan 2 bilder till 1 och samma bild och så ser det ändå värkligt ut?

Uflykt!

Igår var vi ute på utflyk ner till nationalparken ängst ner på Koh Lanta! :) Det tog typ en timma att åka dit, men det var super mysigt att sitta där bak på moppen och känna vinden dra i håret. Det var rätt bakig och svängig väg men det var som att åka berg-och-dal-bana (stavning). Det första vi gjorde när vi kom fram var att gå upp till fyren som ligger uppe på ett högt berg kan man säga. Syrran och mamma gick före, men jag och pappa tycker att det är viktigt att "minnas och bevara" Haha! Neja skoja bara pappa är ju fottograf och jag måste ju lägga upp lite bilder här på bloggen :D . Sen gick vi ner och badade i havet. När vi hade torkat upp lite gick vi på jungelpromenad :P . Här kommer det lite bilder ;P
Fyren från ena hållet
Och från andra
Söta
Nu står jag vid fyren och kollar ner från ena sidan
Och från andra^^ Lite skilnad?
Här kommer bilder från djungel turen
Höga tröd
Och snirkliga träd
Dom är verkligen höga^^
.
När vi var påväg hem köpte mamma en ny bikini till mig Tack! Men den kommer jag inte slita ut här i Thailand så kommer börja använda den när jag kommer hem till Sverige ;)
När vi äntligen kommigt hem var det bara att packa och ge sig ut igen^^ Haha! Jag fick inte en ända lungn stund den dagen :) Sen åkte vi iaf till våra kompisar. Vi badade med dom i poolen och gjorde lite busiga saker:
Hehe
Lisa
Casper
Kolla vad högt det blev med alla pallar!
.
Det här blev typ värdelns längsta inlägg som ni märker men har man inte bloggat på hela dagen så blir det lite grann ;)

Badat!

Idag efter skoan gick jag och syrran för att bada! Efter en halvtimma blev det ganska långtråkigt och då tänkte vi gå upp men så kom våra kompisar :) Dom är 1 och 3 år gammla och är världens sötaste ungar. De älska att hoppa från kanten och knasar sig hela tiden^^ Efter ett tag kom våra andra kompisar och då kom vi på en rolig lek :D Vi ställer oss på världens gulliga ungars pappas axlar (okej det där lät as fail men vet inte riktigt hur jag ska förklara det bättre... hehe!) och sen gungar man 3 gåner och så tryckerman ifrån och lutar sig bakåt = bakåtvolt :P Det är bajskul och det måste ni testa ;)
Sorry hade inga bilder ska ta med kameran
tills nästa gång :)

 


Pingisturnering :)

Några min efter jag lagt upp Tråk-inlägget kom alla i familjen hem och några min efter det kom våra kompisar och sa att det var pingisturnering! Kul! Jag är inte så duktig men det är iaf roligare än att sitt hemma och tråka sig^^ Jag har inga bilder men jag kan lägga upp lite bilder jag tagit från skolan :)
.
Haha <33
:love:

Igge Svarar!

Ja, Astrid och Hampus har åkt hem så nu är det bara jag Inka och Bella i klassen :)
PUZZ!

Tråkigt!

Just nu är jag ensam hemma (för er som bryr er) för de andra e på syrrans utvecklingssamtal... jag har typ asstråkigt och vet inte alls vad jag ska göra :( har redan kollat igenom alla bloggar och fb... Nån sm har ett tips? :)

Tack!

Jag ser att ni har komenterat mkt på sistonde! Jag blir så himla glad! Förut fick jag nästan inga kommentarer men nu... Tack så mkt och fortsätt att kommenter! :love:

Skola!

Nu har jag precis kommigt hem från skolan! Just nu är vi bara 3 st i klassen och det känns jätte skönt! Man får mkt hjälp osv. Det är bäst att gå i skola här i Thailand! Idag hade vi lite thai men vi lärde oss inte så roliga ord/meningar^^ Men jag kan skriva lite andra ord jag kan :)
Sawa di kha/krap Hej!
Ling uan tjock apa^^
Jag heter ... Chan/Pom chu ... kha/krap (Can om man är tjej, Pom om man är kille, kha om man är tjej, krap om man är kille
Det var ganska lite men aja! :D Om ni vill kan ni skicka en kommentar om vad ni heter så kan jag skriva det på thai här på bloggen :)
Thailands flagga ↑

Igge Svarar!

Jag har fått en liten fråga av en läsare som jag tänker svara på!
Man kan nog inte säga att jag bor i Thailand, man kan nog inte heller säga att jag är på semester... Jag kom ju hit i mitten av Augusti och jag kommer att åka hem 2 veckor (den 28 maj). Jag vet inte riktigt vad man ska kalla det, det här har blivit som min vardag, jag bor här och går i skolan liksom. Det är nog det bästa svaret jag kan ge :)
Men ni får hjärna kommentera mera... Jag älskar kommentarer :love:
Fler kommentarer!
Kate: Tack så mkt med hjälpen! Ska man gå in på deras hemsida om man ska ladda ner??
Olivia och alla ni andra: Ni får gärna skicka förfrågningar om jag vill var med i bloggtävlingar och jag ställer nästan alltid upp :)

klocka=borta^^

Ni vet ju att jag brukar ha en liten klocka i menyn... Nu när jag skulle göra om min bloglovin ikon så försvann den :( och ni förstår ju att jag måst ha ännumera otur så nu kunde jag inte gå in på clocklink.com och fixa en ny ;( Men jag ska ju snart fixa en ny blogg tills när jag kommer hem till Sverige så jag pallar inte att fixa en ny...

Freddagsmys!

När vi satt där och lagade mat skvätte det upp massa fett i mitt ansikte så jag fick värsta brännmärket :( Men det var kul ändå :D

Igår hade vi freddags mys med våra kompisar. Först var vi hemma hos oss och spelade pinging och drack coca cola ;P Sen gick vi till en resturang som hette Nung Len typ. Där fick man laga köttet och nudlarna själva :) Det blev jätte gott :P Sen gick vi hem till oss igen och kollade på film :thumbup:


Många djur!

I går när vi käkade glass efter fredagssamlingen så kom det helt plötsligt en ellefant gåendes på vägen! Den var jätte stor men söt :love:
Sööööt!
Sen kom Tinakå och sa att hans katt hade fått kattungar <33 Det var 6 st och dom var bara 2 dagar gammla :O
Söööta! <33

Thai Pancakes :P

I torsdags fick vi "Thai Pancakes" i skolan, det var supergott! Man fick välja vad ma nville ha inuti och jag tog nutella och chokladsås^^ Här kommer lite bilder :)
Så här såg degklumparna ut
Nu steker hon
Sen tar man på lite godsaker
Skär i bitar
Och sen är den klar
Alla tyckte att det var jätte gott ;P

Dag 4 En persion som har betytt mycket för den du är idag

Det är nog ingen speciel, kanske min familj :)
Det här var i februari tror jag... Då var iaf mormor och morfar och hälsade på <33

Min lilla bil! :P

Igår byggde jag en liten bil i plugget. Här kmr lite bilder
Det här använde vi (jag och min fröken) ↑
Batteri ↑
Klar! :)
Här kommer en liten film också :D
Som ni ser svänger den lite^^

Tråkig dag! :(

Idag har jag inte gjort så mkt sen har et ju vart super tråkigt väder så man har inte kunnat gra så mkt. Men vi har iaf köpt lite godis och köpt nya pojer till mig! Om man ska köra fire show är det ju inte så bra att börja med eld så du övar man med pojer i stället. Men jag kommer aldrig lära mig att köra med eld det är mest en hobby, jag är liksom inte så duktig.
Mina nya pojer

Dag 3 En kompis jag inte träffat på länge

Jag har ju vart här i Thailand så länge så man kan säga att jag inte träffat någon av mina kompisar...
Min klass i 3:an på Bo skola. Världens bästa klass!
Första raden:
  1. Eva
  2. Leon
  3. Vanja
  4. Gustav
  5. Jag!
  6. Klara
  7. Kicki
Andra raden:
  1. Mattias
  2. Oskar
  3. Saga
  4. Felicia S
  5. Filippa P
  6. Liza
  7. Samuel
  8. Axel
Tredje raden:
  1. Albin
  2. Mariam
  3. Fredrik
  4. Filippa L
  5. Felicia H
  6. Johanna
  7. Agnes
  8. Erik
  9. Sophia
  10. Nina

Indianas sista kväll ❤

I går stängde en bar som Indiana, han som äger baren heter pass och är en indian^^ Eller ja inten riktig men han klär sig som indianer gör. Han är jätte snäll och kan till coh med lite svenska. Vi hade en jätte mysig kväll och många som vi känner var där. Dt blev tom lite fire show, det var samma killar som jag visade i filmen inlägget innan, de stod på samma plats och det var även samma låt "Beautiful" med Akon. Så tänk att jag filmade det igår^^ Dom var super duktiga och man blev lika farsinerad (stavning) som furra gången, det är så coolt. Önskar att jag kunde göra så! Men precis när jag skulle ta upp kameran så märkte jag att jagh ade slut på batteri i kamern och min syrra vägrade att låna ut kameran :mad:

Fire Show

Det här var ganska länge sen men jag viste inte hur man la upp videoinlägg då :(
De som är med heter Casper och Maximiliam

En liten fråga

Den här frågan frågade min kussin mig för ganska länge sen men jag tänkte att det kanske är fler som undrar:
Hur är det att gå i en klass när man är i olika åldrar? Lär man sig samma saker? Eller är det likadant som skolan i Sverige?
Nej, vi lär oss inte samma saker som de som är äldre gör men eftersom vi nästan har privat skola lär vi oss lite överkurs. Det är inte likadant som att gå i skolan i Sverige eftersom vi har blandade klasser och vi får inte vara flera än 12 i varje klass.

Batik med lilla Svenska skolan Koh Lanta (min skola)

Min tröja ❤
Min kompis tjöja ;P
Ja, här ser man ju hur många vi är i skolan just nu! Det saknas bara 4 elever!
Hur många är ni i skolan?
Liten bild på mig! :love:
I torsdags och fredags fick vi på lilla Svenska skolan lära oss om batik. Först ridtade vi upp "mönstret" på tröjan med blyerts (jag hade inte tänkt att skriva mitt namn på thai men nästan alla gjorde det och då tänkte jag att det kan vara kul att ha som minne men det blev inte så bra. Jag hade heller tänkt att göra lila inuti pease märket men det läckte lite kan man säga och då var jag vungen att göra där för att det inte skulle se konstigt ut. Sen skulle man ha en särsild hällare och hälla vax längs linjerna och sist men inte minst måla. Det var sperkul och jag önskar värkligen att jag får göra det ngn gång igen :)

Bilder från Myskvällen! ❤

Det var kul att spel lite på paddan (iPad)
Jocke kunde många rätter och bestälde åt alla
Var inte så hungrig eftersom hade druckigt hur mkt cola som
helst men jag pressade i mig lite frukt :P
Klotter :D

Dag 2 Min familj! ❤

Min familj består av pappa 49, mamma 43, jag 11 och ett halft, och syrran 9 ❤

Supergammal bild från när vi hade tuc-tuc


Myskväll ♥

I kväll har vi bjudit hit några komisar! Vi ska dricka läsk och käka chips och popcorn. De vuxna kommer nog dricka öl och prata medans vi barn kollar på film från min dator. Kommer lite bilder sen ♥ Nu kommer de om 10 minuter så jag måste fixa i ordning det sista ;P

Dag 1 En bild på mig och 10 sanningar ♥

  1. Jag kan inte äta fisk
  2. Min favori thairätt är massaman
  3. Jag har haft 2 katter (Sigge♥, Tiger♥)
  4. Jag är i Thailand sen augusti och kommer hem i slutet av maj
  5. Jag har en syrra
  6. Jag kan inte kolla under vattnet
  7. Jag älskar att fota
  8. Jag riden en gång i veckan i Sverige
  9. Jag har 1 kompis som jag kan berätta allt för♥ You know who you are♥
  10. Blogg.se är bättre än blogspot.com ;P

Marknad! ;P

Chili
Lime
Någon konstig frukt som ser ut så här innuti
Så här kan det se ut på en helt vanlig Thailänds marknad:
En till konstig frukt
Ieu!
Mango
Blä
Blä igen
fisk
Snäckor

Bilder från Some Where Else

Här kommer lite bilder från Some Where Else:
Fin utsikt! Ön ni ser heter KOh Ha och det betyder 5 öar på Thai.
Tast igentligen är det 6 st
Stora vågor!
Gullig hund!
Hela dagen låg vi i en sånn här sala!

Tävling!!! :D

Nu är min lilla tävling klar! Det var inte så många som anmälde sig men det var ändå jättefian bilder! Här kommer den vinnande bilden:
Den här bilden har min kompis Teodor skickat in!

Inget internet ingen bloggning :(

.

30 frågor

Dag 1-En bild på mig och 10 sanningar om mig.
Dag 2-Min familj.
Dag 3-En vän du inte träffat på länge.
Dag 4-En person som har haft stor betydelse till den du e i dag.
Dag 5- 3 snygga killar.
Dag 6- Det här får mig att skratta.
Dag 7- Det här får mig att gråta.
Dag 8- Vad e kärlek för mig.
Dag 9- vad e hat för mig.
Dag 10- En bild som e över 1 år gammal och en ny tagen bild
Dag 11- 4 bilder som gör mig glad.
Dag 12- En dålig vana
Dag 13- 3 favvo serier.
Dag 14- En låt som betyder ngt och vrf.
Dag 15- 5 webbsidor jag ofta e inne på.
Dag 16- Ett kort ngn annan har tagit på dig.
Dag 17- Min tro om vad som händer efter döden.
Dag 18- Detta gör jag på helgerna.
Dag 19- för 10 år sedan.
Dag 20- Det tycker jag om att göra.
Dag 21- Hit vill jag åka innan jag dör.
Dag 22- En film jag kan se hur många ggr jag vill utan att tröttna.
Dag 23- 5 Bloggar jag läser dagligen.
Dag 24- ngt jag e orolig för.
Dag 25- I min väska
Dag 26- 2 saker jag längtar efter.
Dag 27- Bild på din garderob.
Dag 28- Min största rädsla
Dag 29- En bild på ngn du saknar
Dag 30- 5 bra saker som har hänt under dessa 30 dagar

RSS 2.0